Lediga tjänster på JAGs huvudkontor i Stockholm

Duktig ekonom

JAG söker en duktig ekonom till huvudkontoret i centrala Stockholm. Du är noggrann och lösningsfokuserad, arbetar snabbt och effektivt och har lätt att sätta dig in i både system och organisationer. Du har kunskap motsvarande universitetsnivå inom företagsekonomi och redovisning.

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Medlemmarna i kooperativet har flera stora funktionsnedsättningar varav en avser den intellektuella förmågan, och de har valt JAG som sin assistansanordnare.

Ekonomiavdelningen ansvarar för att redovisa medlemmarnas assistansersättning till Försäkringskassan samt sedvanliga ekonomiuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, fakturering, löpande bokföring samt en del administrativt arbete. Du bör ha arbetat som ekonom några år och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet kräver goda datorkunskaper.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare (provanställning 6 månader) med tillträde efter överenskommelse.

Ansökan märkt ”Ekonom” mejlas till rekrytering@jag.se senast 17/4. För ytterligare information, läs på www.jag.se eller kontakta Alexandra Leijonhufvud på tel 08-789 30 63.

Löneadministratör 

JAG söker en positiv löneadministratör till huvudkontoret i centrala Stockholm. Du har erfarenhet av att arbeta i större lönesystem, är noggrann och lösningsfokuserad och arbetar snabbt och effektivt.

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Våra ca 4000 anställda personliga assistenter måste förstås få en korrekt lön utbetalad varje månad.

I dina arbetsuppgifter ingår att skapa lön, ha löpande kontakt med anställda samt sköta övrig löneadministration, kontroll av reseräkningar, friskvårdsbidrag med mera. Vi arbetar i Agda lön.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare (provanställning 6 månader) med tillträde efter överenskommelse.

Ansökan märkt ”Löneadministratör” mejlas till linda.forzelius@jag.se senast 12/3. För ytterligare information, läs på www.jag.se eller kontakta Linda Forzelius på tel 08-789 30 00.

Engagerad rådgivare med juridisk inriktning

Brukarkooperativet JAG är en ideell assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Kooperativets medlemmar har flera stora funktionsnedsättningar varav en avser den intellektuella förmågan, och de har alla valt JAG som anordnare av deras personliga assistans. Stödet till medlemmarna är organiserat i servicegrupper som består av 5–6 rådgivare med olika inriktning. Varje medlem får stöd av "sin" servicegrupp.

Vi har nu två lediga tjänster för dig med juristutbildning eller motsvarande som vill arbeta som rådgivare med juridisk inriktning. Tjänsten är förlagd på JAGs huvudkontor i Stockholm.

Som rådgivare i servicegruppen ger du det stöd och den service som behövs för att medlemmarnas personliga assistans ska fungera bra. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och innefattar bl.a. rådgivning i hur lagar och regler om personlig assistans ska tillämpas, assistansmiljöfrågor och personalfrågor samt administration och dokumentation. Du ska också bistå medlemmarna i juridiska frågor, till exempel vid ansökningar och överklaganden. Du bör kunna arbeta självständigt och strukturerat och samtidigt vara öppen för medlemmarnas behov av individuella lösningar i sin personliga assistans. Arbetet innebär många kontakter med medlemmar, deras företrädare, arbetsledare och personliga assistenter, både i telefon och vid personliga möten.

Vi söker dig med en juristutbildning eller motsvarande. Om du har erfarenhet av personlig assistans eller annan LSS-verksamhet är det meriterande. Nödvändigt är ett intresse för människor och ett engagemang för människors lika rättigheter. Arbetet kräver att du är ansvarsfull och noggrann och har goda datorkunskaper. Medlemmarna förväntar sig stort engagemang och hög prestationsförmåga av kansliets medarbetare. I gengäld känner du att dina insatser har betydelse för andra och du får mycket uppskattning när du gör ett bra jobb.

Vill du vara med och ge JAG-medlemmarna det bästa stödet i deras assistans? Mejla omgående din ansökan med rubriken "juridisk rådgivare" till rekrytering@jag.se 

Den ena tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning. Den andra är ett föräldravikariat på ca ett år. Tillträde enligt överenskommelse. Avtal KFO-Vision. För mer information om tjänsten, ring Annika Blomberg, tel. 08-789 30 52.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.