Skördefest och medlemsträff i Boden

Var med i JAGs tält på Bodens Skördefest 25–27/8!

Vi hoppas att du vill vara med och bemanna tältet, gärna tillsammans med eventuell företrädare. Vi hoppas också på bätttre väder än förra året!

Lördag kl 18–21 bjuder vi in till middag med trubadurafton med Tony Samil på Hotell Bodensia

Vi bjuder på mat för dig som är medlem. Eventuell företrädare bjuds också på mat. Assistenter i tjänst kan äta för självkostnadspris, ca 300 kr/person (kan tas som AO)

Anmälan senast 7/8
Anmäl er och meddela eventuella allergier eller andra önskemål kring maten genom att mejla info@jag.se eller ringa 08-789 30 00. Säg också till om ni behöver övernatta i Boden. Medlemmar som ahr lång resväg bjuds på hotellkostnaden, kostnad för assistent i tjänst kan tas från budgeterade medel för assistansomkostnader.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.