Din egen servicegrupp

JAGs medlemsstöd är organiserat i "servicegrupper".

Varje servicegrupp består av ett antal rådgivare med gemensamt ansvar att ge dig service i assistansen:

  • rådgivare med juridisk kompetens
  • rådgivare med inriktning mot medlemsekonomi
  • rekryteringsrådgivare som också ansvarar för löpande personalärenden
  • rådgivare som framförallt hjälper nya medlemmar

Medlemsstödet i JAG utgår från varje medlems individuella behov och önskemål. En del vill ha ett nära personligt stöd av en särskild rådgivare, andra vill göra så mycket som möjligt utan inblandning från kansliet. För dig som så önskar kan en av rådgivarna i gruppen vara just din personliga rådgivare.

Servicegrupperna är organiserade så att de har fokus på varsin del av landet. De deltar i lokala medlemsträffar och kan vid behov hjälpa till att ordna utbildning och handledning runt om i landet.

Jämlikhet: Stockholm, Södermanland, Östergötland, Jönköping, Kalmar, Gotland, Skåne, Blekinge, Halland och Kronobergs län

Assistans: Stockholm, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten, Uppsala, Värmland, Örebro, Västmanland och Dalarnas län

Gemenskap: Stockholm och Västra Götalands län

Här hittar du kontaktuppgifter till JAGs servicegrupperna.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.