Föreningen JAG samarbetar med Guldbaggegalan

När Guldbaggegalan går av stapeln på Cirkus i Stockholm finns JAG-medlemmen Stefan Nilsson på plats för att påminna om att alla människor har rätt att ta plats och synas i olika sammanhang.

Föreningen JAG har blivit inbjuden från Svenska Filminstitutet att ta plats på årets Guldbaggegala den 23 januari. Samarbetet ger en unik möjlighet att rikta fokus mot personlig assistans och alla människors lika värde.

Stefan Nilsson kommer att representera Föreningen JAG på galan och vimla med de andra ca 1400 gästerna. Stefan deltog även på presskonferensen inför galan och fick då en pratstund med Petra Mede som kommer att vara konferencier.

Se inlägget om JAG på Guldbaggens hemsida

Se klippet från presskonferensen med Stefan Nilsson och Petra Mede.

Lägg till ny kommentar

Dela |
Fler nyheter

Fler nyheter

JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.