Om JAG

Vill du bli medlem i Föreningen JAG?

Årsavgiften, 100 kr, betalar du in på pg 403 80 84-2. Skriv namn och adress och ange om du är fullvärdig medlem (med egna funktionsnedsättningar och assistansbehov) eller stödmedlem.

  Du kan även betala medlemsavgiften med  Swish. Vårt nummer är: 123 512 6297. Ange namn samt om du är fullvärdig medlem (med egna funktionsnedsättningar och assistansbehov) eller stödmedlem.

Har du paypal eller kreditkort kan du betala via knappen nedan. Skriv namnet på vem betalningen gäller under fliken Meddelande till Föreningen JAG.

 

Vill du veta mer om JAG som assistansanordnare?

Kontakta Lillemor Johansson på epost eller tel 08-789 30 57
Här kan du läsa mer om personlig assistans i JAG.
 

JAG är både en ideell förening och ett assistanskooperativ.

Föreningen JAG jobbar med politisk påverkan för att i första hand försvara assistansreformen och rätten till assistans för oss som har de största funktionsnedsättningarna. Föreningen JAG har medlemmar i hela Sverige.

JAGs assistanskooperativ, Brukarkooperativet JAG, drivs utan vinstintresse och styrs av sina medlemmar som är ca 440 assistansanvändare i hela Sverige. JAG är Sveriges största privata anordnare av personlig assistans som inte är riskkapitalägd.

JAGs kansli ligger nära Centralstationen i Stockholm. Här har vi också utbildningslokaler för medlemmar, assistenter och servicegaranter och en daglig verksamhet för 14 medlemmar i JAG. JAG har även "träffpunkter" för medlemmar i Boden, Sundsvall, Bålsta, Karlstad, Mora och Tibro.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.