Böcker

Jag är Clea Halin – min berättelse


Clea Halin, som skrivit boken, bor i Boden och är medlem i Föreningen JAG. Boken består av två delar; en är skriven på bliss och en del är vanlig text. (2014)

Intervju med Clea i NSD inför hennes föredrag på Bodens bibliotek torsdag 26 mars kl 18.

Pris: 150 kr (ev porto tillkommer med 30:-/bok) Du betalar in summan på Föreningen JAGs plusgiro: 403 80  84-2. Kom ihåg att skriva namn och adress i meddelandet när du betalar och det gäller Jag är Clea Halin så skickar vi boken till dig. Ange om boken ska postas eller hämtas på JAGs kansli på Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm.

Vill du boka en föreläsning med Clea? Hör av dig till Kerstin Sellin, tel 08-789 30 17 eller e-post kerstin.sellin@jag.se så förmedlar hon kontakten.

JAG är med!

Bild på boken JAG är med.

Om personlig assistans och barns delaktighet i familjeaktiviteter. 120 sidor (2013)

Pris: 80 kr inklusive porto. Du betalar in summan för det antal böcker du önskar beställa på Föreningen JAGs plusgiro: 403 80 84-2 . Kom ihåg att skriva namn och adress i meddelandet när du betalar och att det gäller JAG är med! så skickar vi boken till dig. Ange om boken ska postas eller hämtas på JAGs kansli på Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm.

Vill du hellre läsa boken på din dator kan du ladda ner den som PDF här.

Vill du boka en föreläsning om barn och personlig assistans? Kontakta Maggan Carlsson, tel 08-789 30 44 eller e-post maggan.carlsson@jag.se.

JAG och min mat

 

Bild på boken JAG och min mat

Medlemmar i JAG bjuder på god mat och trevligt sällskap, kryddat med tips kring matlagning och måltider. 86 sidor (2012) 

Pris: 30 kr inklusive porto. Du betalar in summan för det antal böcker du önskar beställa på Föreningen JAGs plusgiro: 403 80 84-2 . Kom ihåg att skriva namn och adress i meddelandet när du betalar och att det gäller JAG och min mat så skickar vi boken till dig. Ange om boken ska postas eller hämtas på JAGs kansli på Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm.

Mitt sköna hem - så här bor jag

Bild på boken Mitt sköna hem.

Hemma hos-reportage och inrednings­tips från JAGs medlemmar. 110 sidor (2002) 

Pris: 30 kr inklusive porto. Du betalar in summan för det antal böcker du önskar beställa på Föreningen JAGs plusgiro: 403 80 84-2 . Kom ihåg att skriva namn och adress i meddelandet när du betalar och att det gäller Mitt sköna hem så skickar vi boken till dig. Ange om boken ska postas eller hämtas på JAGs kansli på Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm.

Independent Living i Sverige 25 år

Bild på boken Independent Living i Sverige 25 år

Den svenska IL-rörelsen arbetar för att påverka socialpolitik, tillgänglighet och levnadsförhållanden samt bilden av personer med funktionsnedsättning. 136 sidor (2008) 

Pris: 40 kr inklusive porto. Du betalar in summan för det antal böcker du önskar beställa på Föreningen JAGs plusgiro: 403 80 84-2 . Kom ihåg att skriva namn och adress i meddelandet när du betalar och att det gäller Independent Living i Sverige 25 år så skickar vi boken till dig. Ange om boken ska postas eller hämtas på JAGs kansli på Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.