Vi arbetar med att starta fler JAG-center

Hösten 2013 arbetar vi med att starta ett JAG-center i Bålsta, Uppsala län. Planer finns också på att starta ett JAG-center i Göteborg.

På JAG-center arbetar du tillsammans med andra medlemmar i JAG enligt föreningens målsättning, i din takt och dina villkor. Hör av dig till JAGs kansli om du vill veta mer om hur JAG-center fungerar!

Du måste också prata med din LSS-handläggare och berätta att du vill byta till JAGs dagliga verksamhet.

Om du inte redan har daglig verksamhet måste du ansöka om insatsen hos din LSS-handläggare. Daglig verksamhet är en rättighet om du ingår i LSS personkrets 1 eller 2. Kontakta din rådgivare på JAGs kansli om du vill ha hjälp med ansökan. Du måste också prata med handläggaren på kommunen om att du vill ha daglig verksamhet på JAG-center.

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.