Sommardagar i Skåne

Sommardagar i Skåne

För första gången genomför Föreningen JAG Skåne sommaraktiviteter under ett par dagar i augusti. Alla medlemmar i riksföreningen JAG är välkomna att delta. Vi kommer bl.a. att måla, skapa, sjunga och spela, vara ute i naturen, och bada i uppvärmd pool när vädret tillåter.

Varje dag har ett eget tema (se program). Du väljer själv om du vill delta en, flera eller alla dagar. Det finns möjligheter till vila under dagen. Har du behov av anpassning med hjälpmedel meddela detta i din anmälan så vi kan försöka ordna detta.

För dig som har längre avstånd kommer föreningen att subventionera dina resekostnader. Det finns också övernattningsmöjligheter, om du inte vill tälta finns en stuga att låna och även andra övernattningsrum.

Datum: 13–14 augusti och 16–17 augusti
Tid: kl 9.30–16.00

Plats: Vid Arriesjöns strövområde
Adress: Gavelsbjärsvägen 24 i Vellinge, strax utanför Malmö

Kostnad: Deltagaravgift för medlem är 75:- per dag. Det inkluderar kostnaderna för mat och fika. Assistenter betalar maten till självkostnadspris. För att delta skall du vara medlem i Riksföreningen JAG och någon av JAGs länsföreningar

För mer information och anmälan: Ann-Sofi Laurin, tel 0723-121218, eller arrie5@telia.com

Senast den 15 juni behöver vi din anmälan och hur många som kommer. Anmälan är bindande, du får betala för antal anmälda deltagare även om du inte kommer.

Välkommen Hanna Persson (företrädare Helen) Kristina Laurin (företrädare Ann-Sofi)

Program sommardagar 2018 – Föreningen JAG Skåne

Mat-tider
9.30 Fika
12.00-13.30 Lunch och ev. vila
15.30 Fika
För dig som behöver anpassade tallrikar, bestick och glas ber vi dig ta med detta, vi andra äter på papptallrikar.

13 augusti
Tillsammans genomför vi skapande verksamhet Denna dag har vi oömma kläder och gärna målarskjorta, dagen avslutas med vernissage och bad i poolen

14 augusti
Utedag. Vi spelar diverse utomhusspel, provar fiskelyckan och har tipsrunda vid Arriesjöns friluftsområde där vi också grillar korv och hamburgare till lunch. Vi avslutar dagen med bad.

16 augusti
Skapande aktiviteter med fokus på det taktila Vi skapar upplevelser för alla våra sinnen. Känner och upplever vattnet i poolen.

17 augusti
Musikdag. Vi tillverkar våra egna instrument och avslutar veckan med karneval och dans. Kanske behöver vi svalka oss i poolen innan vi åker hem.

Vi reserverar oss för programändringar beroende på väder!