JAG start > Riksföreningen JAG > Event > Årsmöte i Föreningen JAG Stockholms län

Årsmöte i Föreningen JAG Stockholms län

Pictogrambilder för möte, beslut, dagordning, förening, aktiviteter, smörgåstårta, musik och mejl

Söndag 24/3 kl 14–16 har Föreningen JAG Stockholms län årsmöte på JAGs kansli, Klara Södra kyrkogata 1 (ingång från hörnet Klara södra/Klara västra kyrkogata).

Utöver årsmötesförhandlingarna bjuder vi på underhållning med Tony Samil och smörgåstårta med fika. Därför viktigt att anmäla deltagande!
Mejla simjoh1989@gmail.com  eller anmäl i eventet på Föreningen JAG Stockholms facebookgrupp.  Skriv vem/vilka kommer och hur många som ska äta. Gratis för medlemmar. Icke medlem betalar för smörgåstårta 50 kr via swish.

Vi har plats för fler styrelseledamöter, två suppleanter närmare bestämt. Vill du nominera dig själv, eller någon du tillfrågat som vill? Mejla namn och kontaktuppgifter till simjoh1989@gmail.com snarast, tack. Vi som nu är aktiva i styrelsen tycker vi har ett roligt och viktigt uppdrag och välkomnar fler att dela det med oss!

Om du har en idé till oss, om vad eller hur vi ska göra aktiviteter i föreningen är du välkommen att lämna förslag senast den 1 mars till simjoh1989@gmail.com