JAG start > Riksföreningen JAG > Inställda aktiviteter och andra förändringar med anledning av corona-viruset

Inställda aktiviteter och andra förändringar med anledning av corona-viruset

Pictogrambild

Med anledning av den ökade risken för smittspridning arbetar många kanslimedarbetare från och med denna vecka på distans.

Kansliet i Stockholm är bemannat på kontorstid men vi ersätter så många fysiska möten vi kan med video- eller telefonmöten. Under en begränsad tid kommer det alltså inte gå att spontanbesöka kansliets anställda utan att först kontakta oss på annat sätt. När det gäller tillgänglighet via telefon och mejl och annan service har vi samma höga ambitionsnivå som vanligt.

Samma förändring gäller deltagarna på JAG-center, kansliets dagliga verksamhet. Vi kommer inte att ha några aktiviteter på plats i lokalerna. Det gäller även Uppdrags JAGs öppna redaktion. För er som deltar i Vi vill Bidra ges information om lokala och individuella åtgärder från respektive handledare.

Musikcirkeln på JAGs kansli i Stockholm är inställd 18/3 och 24/3.

Föreningen JAG Stockholms län skjuter på sitt årsmöte fram till den 18/4.

Årsmötet i Föreningen JAG Västra Götaland lördag 21/3 kommer genomföras på träffpunkten i Tibro och även sändas på träffpunkten i Uddevalla. Årsmötet startar kl 13.00 och beräknas ta ca 1 timme. Den planerade underhållningen är inställd.

Föreningen JAG Gotland och Föreningen JAG Norrbotten har båda beslutat att ställa in sina årsmöten tills vidare.

Riksföreningen JAGs och Brukarkooperativet JAGs årsmöten är kvar på planerade datum 9/5 och 10/5.

Skapa musik på Ipad” med Cilla Colt den 18/4 kommer troligtvis skjutas upp. Inget nytt datum är bestämt.

Inlägget Inställda aktiviteter och andra förändringar med anledning av corona-viruset dök först upp på Riksföreningen JAG.