JAG start > JAG Personlig assistans > En sommardag i slutet av juni

En sommardag i slutet av juni

Vilken härlig dag det ska bli!

Idag startar ”Allsången på Skansen” för säsongen och jag ska gå på repetitionerna i eftermiddag. Där ska jag också träffa min vän och arbetskollega Monica.

Innan Skansen hinner jag in en sväng på mitt jobb på JAG-center mitt i city. Det sägs att vi idag ska gå på både på en spännande utställning och sedan en lunchkonsert i Konserthuset i Stockholm.

På Konserthuset spelade två tjejer (Duo Mano) en fantastisk violinkonsert, jag gillade det verkligen. Tillsammans med min arbetsledare Mats gick vi kort därefter några hundra meter till Sergelgatan för att se konstnären Annika Nordenskiölds utställning ”På jakten efter bilder som känns” där hon på ett mystiskt sätt skapar fotokonst ihop med en AI-robotdator! Dit vill jag gärna gå igen en extra gång eftersom det va så mycket att se och känna in!

Efter en liten paus på jobbet åkte jag sedan till Skansen där jag också hade det så himla bra, med mycket skratt, glass och träff med Monica.

På förkvällen kom jag hem och åt en god middag, och i slutet av denna ljusa och varma sommarkväll hann jag dessutom med en promenad ned på torget i stadsdelen där jag bor.

Det är med stöd av personlig assistans som jag kan ha sådana här fantastiska stunder. Mina personliga assistenter gör att jag kan leva ett liv med självbestämmande, där jag har friheten att träffa vänner, gå på utflykter och uppleva nya saker när jag än vill. Och på mina villkor.

Betyg för denna dag blir helt enkelt ”TOPPENBRA!”

Blogginlägg av Maria Magnusson som arbetar på JAGs dagliga verksamhet JAG-Center

Vill du boka en individuell rådgivning om personlig assistans kan du göra det här.