fbpx

Lediga tjänster på huvudkontoret

Visa undersidor

Lediga tjänster på huvudkontoret

Här hittar du alla våra lediga tjänster på huvudkontoret. Vill du arbeta hos en av de största ideella aktörerna i välfärden så har du hamnat helt rätt. Vi drivs utan vinstsyfte och har organiserat personlig assistans med självbestämmande för personer med intellektuell funktionsnedsättning sedan 1992.

På huvudkontoret arbetar vi med mänskliga rättigheter i en inspirerande och tillgänglig miljö. Här möts du av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är ca 50 anställda med vitt skilda arbetsuppgifter, som rådgivare inom juridik och HR, löneadministratörer, ekonomer, pedagoger, kommunikatörer och IT-specialister, alla med en drivkraft att förändra världen. Vi har dessutom förstärkning i form av 15 deltagare på vår dagliga verksamhet och deras handledare och personliga assistenter.

Du hittar oss i centrala i Stockholm med restauranger, gym och politikens centrum runt hörnet. Även om organisationen är indelad i olika avdelningar är det en platt organisation med korta beslutsvägar där alla pratar med alla.

Lediga tjänster på huvudkontoret - JAG personlig assistans och Riksföreningen JAGs loggor på bilden

X