JAG start > Riksföreningen JAG > Framtidssäkra assistansen för bara 100 kronor om året!

Framtidssäkra assistansen för bara 100 kronor om året!

Bild på ett barn med sin personliga assistent. De ser glada ut.

Alla fullvärdiga medlemmar i Riksföreningen JAG har flera stora funktionsnedsättningar och en nedsättning av den intellektuella förmågan. Andra kan bli stödmedlemmar, men får inte vara med och bestämma i föreningen.

Många av oss behöver personlig assistans hela tiden och stöd för att kommunicera och fatta beslut. Men alla är huvudpersoner i sitt eget liv! Och alla kan kommunicera – med någon.

Vi kanske har svårt att göra våra röster hörda en och en. Men i vår förening hjälps vi åt att hävda vårt människovärde och vår medborgarrätt.

Tack vare assistansen kan vi vara delaktiga i samhället. Assistansen gör livet värt att leva även för oss med de största funktionsnedsättningarna.

Tack vare assistansen har barn med funktionsnedsättningar samma värde som andra barn. Och samma rätt till en framtid som andra barn.

Det är därför vi försvarar assistansen på alla sätt. Och du kan hjälpa till!

Bli medlem du med och var med och framtidssäkra assistansen. Det kostar 100 kr per år och du kan betala med swish eller kort.

Du kan också välja att bli medlem i någon av våra länsföreningar. Då får du inbjudningar till medlemsträffar och fester och kan vara med och påverka lokalt, om du vill det.

Inlägget Framtidssäkra assistansen för bara 100 kronor om året! dök först upp på Riksföreningen JAG.