JAG start > Riksföreningen JAG > Pressmeddelanden > Invigning fotoutställning Vi vill bidra – Om mångfald & inkludering på arbetsmarknaden – idag 1/7!

Invigning fotoutställning Vi vill bidra – Om mångfald & inkludering på arbetsmarknaden – idag 1/7!

Vi vill bidra! Om mångfald och inkludering på arbetsmarknaden – invigning idag 1/7 kl 15:00

”Att få möjlighet att komma ut och träffa människor. Att få utföra en meningsfull syssla. Att ha en funktion i samhället. Att vara en i gänget. Att känna mig nöjd och stolt. Att vara saknad när jag är sjuk.”

Det är några av deltagarnas beskrivningar av sin medverkan i projektet ”Vi vill bidra”. Men, det skulle kanske lika gärna kunna vara din egen beskrivning av vad arbete innebär för dig?

Att arbeta är att vara en del av ett sammanhang och ger mening i livet. Det är i alla fall vår åsikt. Att alla människor kan vara med och göra en insats till 100% av sin egen förmåga, är också vår åsikt.

Med projektet ”Vi vill bidra” kan vi med komplexa funktionsnedsättningar, tack vare och med hjälp av personlig assistans, visa att vi vill – och kan – bidra på arbetsmarknaden.

Vad händer när du ser en människas förmåga istället för funktionsnedsättningen? Det leder till inkludering. Bland annat.

I den här fotoutställningen möter du oss som deltar i projektet!

Fotoutställningen pågår hela Almedalsveckan.

Vill du veta mer om oss och vårt projekt?

Gå in på www.vivillbidra.se (http://www.vivillbidra.se)

Eller besök oss i JAGs tält på Hamnplan, plats H239 (mitt emot högskolan)

Kontaktperson Anna Karlsson, projektledare anna.karlsson@jag.se (anna.karlsson@jag.se)Tel 076-545 30 75

Invigning idag 1/7  

Plats Clarion Hotel Wisby, Vinterträdgården

Tid Kl 15:00 

Viktig info till dig som kommer i rullstol: Ingång från Kilgränd. Ring på dörrklocka så öppnar receptionen dörren. Gå igenom ytterdörr och innerdörr , gå till vänster och där ligger receptionen/lobbyn. Utställningen befinner sig på Clarions nedervåning (lobby mm). Vinterträdgården ligger också på nedervåningen.