JAG start > Riksföreningen JAG > Pressmeddelanden > NY BOK från Föreningen JAG: JAG och min mat

NY BOK från Föreningen JAG: JAG och min mat

Föreningen JAG har givit ut en ny bok som handlar om mat. I boken finns reportage från polcirkeln i norr till Skåne i söder. De medverkande i boken är 26 stycken medlemmar i JAG som delar med sig av sitt vardagsliv och sina favoriträtter. Man bjuder också på sina tankar kring mat och ätande och smarta tips. Boken innehåller många inspirerande bilder och är lättläst. JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans

– Den här boken kom till för att mat är en så stor och viktig del av livet. Även om det ibland är krångligt att äta när man har stora funktionsnedsättningar och behöver personlig assistans, så kan man njuta av god mat och måltidsgemenskapen, säger Jessica Linder Jansson som skrivit och även tagit de flesta av bokens fotografier.

Läs några sidor ur boken här. (http://www.jag.se/innehall/jag-och-min-mat)

Vill du ha ett recensionsexemplar? Skicka då ett mail till info@jag.se (info@jag.se)

Ansvarig utgivare och distributör: Föreningen JAG

Vill du har mer information om boken, maila till info@jag.se (info@jag.se) eller ring 08-789 30 00 och fråga efter Jessica Linder Jansson.