JAG start > Riksföreningen JAG > Så påverkas årsmötena i Riksföreningen JAG och länsföreningarna av coronaviruset

Så påverkas årsmötena i Riksföreningen JAG och länsföreningarna av coronaviruset

Många personer sitter vid olika bord

Årsmötet i Riksföreningen JAG kommer webbsändas den 9/5. Formulär för förtidsröstning kommer skickas ut i slutet av april. För att ha rösträtt ska du vara fullvärdig medlem och ha betalt medlemsavgift mellan 6/5 2019 och 6/5 2020. Handlingar för Riksföreningen JAGs årsmöte finns publicerade HÄR på riksföreningens hemsida. Här kommer även sändningslänken till Riksföreningen JAGs årsmöte läggas ut några dagar före mötet.

Föreningen JAG Västra Götaland genomförde sitt årsmöte på sin nya träffpunkt i Tibro. Några medlemmar deltog även via videolänk från träffpunkten i Uddevalla.

Mötesordförande var Lasse Tullberg. Styrelsen omvaldes i sin helhet, likaså Simon Storm som ordförande.

– Det blev ett annorlunda möte än planerat men vi är glada att vi kunnat genomföra det, hälsar Helene och Rigmor Jonsson.

Även Föreningen JAG Dalarna, Föreningen JAG Sydost, Föreningen JAG Västernorrland, Föreningen JAG Östergötland och Föreningen JAG Värmland har genomfört sina årsmöten.

Föreningen JAG Skåne genomförde sitt årsmöte digitalt den 18/4.

Föreningen JAG Norrbotten, Föreningen JAG Uppsala, Föreningen JAG Stockholm och Föreningen JAG Gotland skjuter på sina årsmöten. Inga nya datum är bestämda.

/artikeln uppdaterad 2020-04-25

Inlägget Så påverkas årsmötena i Riksföreningen JAG och länsföreningarna av coronaviruset dök först upp på Riksföreningen JAG.