JAG start > Riksföreningen JAG > Vilken årsmöteshelg!

Vilken årsmöteshelg!

Riksföreningen JAG är en förening rik på glädje, kommunikationsvariation, funktionsvariation, kämparglöd och mycket mera. Klart att årsmöteshelgen blir full av inspirerande människomöten med kända, okända och välkända.
nJag tror ingen kan undgå kraften som finns! Den smittar politikerna som kom, personalen på konferensavdelningen, föreläsare, musiker ja, alla! Pausdans under en politikerdebatt, bara en sån sak? Och mitt i detta myller av människor sprids en värme så påtaglig att den känns in på bara huden. Årsmötesvärme nej, det är JAG-värme, den som föds av det vi har gemensamt och struntar i det som är olikt. Den känns där JAGare möts, på föreningsmöten, manifestationer, Almedalen eller på en vanlig onsdagsfika på Jossans café. Unna dig många människomöten, mitt i alla variationer finns massor av möjligheter!

Uttalanden på Föreningen JAGs årsmöte

Ordförande Magnus Andén och Cecilia Blanck.

JAG-bandets dans innan politikerdebatten. Jag vill, jag kan, jag gör skillnad!

Politikerdebattens deltagare, från vänster: Matilda Ekeblad (MUF), Joar Forssell (LUF), Sabina Jansson (KDU), Olle Romlin(CUF), Haroon Bayani (Ungsvenskarna).

Mentimeterundersökning bland medlemmarna på plats. Här svaret på frågan – vad betyder personlig assistans för dig? Ju fler som svarat samma sak desto större blir det ordet i ordmolnet.

En hälsning från Finland med Victor och Karl-Johan Lehtinen.

Och en hälsning från Norge med Elin och Anne Frogner.

Isak Herlitz Rydergård avtackades eftersom han valt att lämna styrelsen.

Matilda Svensson Chowdhury och Hans Knutsson gav hopp – en hel armé av forskare står upp för den personliga assistansen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

n

n

n n

Inlägget Vilken årsmöteshelg! dök först upp på Riksföreningen JAG.